Mobirise Web Page Builder

Kollázs vászonképek


Több kedvenc fotód is van, de kevés a hely a falon? A megoldás: kollázs vászonkép!
Személyes kollázs vászonképek

Ha válogatni próbálunk legkedvesebb képeinkből, ritkán sikerül helyesen dönteni. Ilyen esetben egy remek megoldás az egy vászonképre több fényképből összeállított kollázs, montázs vászonkép,
Egy képen megelevenednek életünk eddigi jelentősebb eseményei, egy képen emlékezhetünk nyaralásunk kedvenc pillanataira, vagy egy képen együtt lehet a teljes család nagyszülőktől a keresztszülőkön át az unokákig,

A több fényképet tartalmazó kollázs vászonképek is lehetőséget adnak arra, hogy egyedi, személyes ajándék készülhessen belőle. Például óvodai csoportok, iskolai osztályok ballagási ajándéka ovónőnek, osztályfőnöknek. Ilyenkor persze nem a "hivatalos tabló" formát érdemes követni. Mindenkit külön, de egy kicsit viccesebb formában, beálásban, vagy a rá jellemző módon bemutatni.

Irodákban, irodai folyosókon remekül mutat egy, a cég jelentősebb eseményeit, pillanatait bemutató, céges logóval, esetleg szöveggel is ellátott kollázs kép.

Az ötleteknek csak a képzelet szab határt!
Egy jól összeválogatott képekből elkészült kollázs vászonkép látványos kiegészítője a lakásunknak, irodánknak.

Ha a döntés megvan, keress minket az elérhetőségeinken, és már a kezdetektől segítünk hogy valóban lenyűgöző legyen a végeredmény! 

Ha kollázs vászonkép összeállításban gondolkodunk, ne kerüljék el figyelemünket az alábbiak:

  • A kollázs vászonkép rendelése előtt, érdemes átgondolni hogy mekkora méretű vászonképet szeretnénk, és azon hány darab fotót szeretnénk elhelyezni. Hiszen senki sem szeretne egy 30x40 cm-es vászonképen 60 db bélyeg nagyságú fotót nagyítóval nézegetni. Telefonon, és e-mailben is szívesen segítünk az optimális méret és a fényképek mennyiségének kiválasztásában.
  • A kollázs képek szerkesztésekor igyekszünk a legpraktikusabb elrendezést megtalálni, emiatt viszont előfordulhat hogy 1-2 fénykép nem fér rá a készülő vászonképre, vagy 1-2 fényképpel több kellene. Ilyen esetekben jelezzük ezt, és eldönthető hogy mely fényképek ne kerüljenek fel a vászonképre, vagy 1-2 fényképpel pótoljuk a hiányt.
  • Több nagyobb méretű kép küldésének legegyszerűbb módja a Toldacuccot.hu, a Mammutmail.com, vagy a WeTransfer használata. Mindhárom megoldás tökéletesen alkalmas a nagyobb méretű fájlok küldésére, használatuk egyszerű, és biztonságos.
  • Ahhoz, hogy valóban tökéletes legyen a végeredmény, mindenképpen többszöri egyeztetésre van szükség. Ebből adódóan a kollázs vászonképek elkészítésének ideje is hosszabb.

Ha hasznosnak találod oldalunkat, mutasd meg másoknak is.