Mobirise Website Builder

Gyakori kérdések


Ha nem találtad meg a választ kérdésedre, keress minket bátran!
 • Kérdés: Be lehet kereteztetni a vászonképet utólag?
  Igen, a vakrámára feszített vászonkép utólag kereteztethető.
 • Kérdés: Bankkártyával tudok fizetni?
 • Jelenleg csak utánvétes lehetőség van, a kép átvételekor a futárnak készpénzben kell fizetni. A számlát a kép mellé csomagoljuk. (Nyíregyháza területén a vászonképeket DÍJMENTESEN SZÁLLÍTJUK HÁZHOZ!)
 • Kérdés: Meddig marad meg a vászonképen a nyomat?
  A nyomatok UV-álló pigment tintával készülnek. A gyártó által meghatározott várható élettartamuk több mint 10 év.
 • Kérdés: Szerkeszthetem a képet elküldés előtt?
  Igen, lehet küldeni egy szerkesztett képet, amin látszik az elképzelés, képkivágás, stb. A szerkesztés során azonban külön figyelmet kell fordítani arra, hogy a keretezésnél a kép széleit 4-4 cm szélességben a keretre visszahajtjuk. A vakráma oldalaira kerül fent, lent és két oldalt is 3-3 cm valamint hátuljára 1-1 cm. Így szemből nézve a tényleges képfelület ennyivel kevesebb lesz! Minél kisebb a megrendelt kép mérete, annál nagyobb az oldaléleken visszahajló rész aránya. A fénykép kiválasztásánál ezért érdemes odafigyelni arra, hogy a kép szélein ne legyenek fontos részletek. Ugyanakkor mindenképpen szükségünk van az eredeti, nem módosított képre is!
 • Kérdés: Lehet a kép felbontását növelni anélkül, hogy a minőség romlana?
  Nagyon kis mértékben növelhető. Amennyiben megkapjuk az eredeti, nem módosított képet, és azt hogy mekkora méretű vászonképet szeretnél, díjmentesen megvizsgáljuk és jelezzük a lehetőségeket.
 • Kérdés: Hogyan érdemes a falra tenni a vászonképet?
  A kész vászonképet az eddigi tapasztalatok alapján nem látjuk el akasztóval, mert az akasztó "kitartja" a képet, ami miatt nem fekszik fel a kép szépen a falra. A kép hátoldalán lévő jelölésnél egy 3 cm-nél nem hosszabb stabil csavarra, szegre akasztva a képet, szépen és stabilan felfekszik a kép a falra. (Ügyeljünk arra hogy a szeg-csavar vízszintesen, vagy enyhén felfelé álljon kicsit, de semmiképp sem lefelé!) Amennyiben mégis szükség van akasztóra, kérjük jelezd, és elhelyezzük azt a képen.
 • Kérdés: Több fotó elhelyezésére egy képen belül van lehetőség? (fotókollázs, fotómontázs)
  Fotókollázsokból számtalan lehetőség közül lehet választani. Hogy milyet érdemes? Azt elsősorban a rendelt vászonkép mérete, és az azon elhelyezendő fényképek mennyisége határozza meg. Kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot, és tájékoztatunk a lehetőségekről!
 • Kérdés: Több, nagyobb méretű fényképet szeretnék küldeni, de a levelező programom ezt nem támogatja.
  Több nagyobb méretű kép küldésének legegyszerűbb módja a Toldacuccot.hu, a Mammutmail.com, vagy a WeTransfer használata. Mindhárom megoldás tökéletesen alkalmas a nagyobb méretű fájlok küldésére, használatuk egyszerű, és biztonságos.

  További kérdésed van? Tedd fel nekünk e-mailben, vagy hívj minket! :)

További hasznos információk, érdekességek a blogunkon!